close
  • zaterdag 31 juli
Reizen

Must voor iedere watersporter: Boot Holland 2018!

Must voor iedere watersporter: Boot Holland 2018!

Natuur, ruimte, wind! Ben jij een liefhebber van watersport? Kom dan naar Boot Holland, dé aftrap van het watersportseizoen. De beurs wordt van vrijdag 9 tot en met woensdag 14 februari gehouden in het WTC Expo Leeuwarden.

Er is een gevarieerd aanbod. Natuurlijk heel veel boten, maar ook motoren, vaarinnovaties, bootaccessoires en de laatste trends in waterrecreatie en funsports. Het beursmanagement is enthousiast: “De staalbouwsteiger ligt stampvol. Dat komt omdat er werven zijn die met meerdere schepen komen. Vedette Jachtbouw komt met vier en Brandsma Jachten zelfs met vijf schepen. Dat is ongekend natuurlijk.”

Allround

Ook de open boten als sloepen, ribs, tenders, consoleboten, rubberboten, polyester kajuitboten zijn ruim vertegenwoordigd. Enkele deelnemers in dit segment zijn Boot Akkrum, Seafury, Jokerboat en Debo watersport. Verder alles op het gebied van de watersport. Van motoren tot navigatieapparatuur en van elektronica tot kleding.

Recreatiepaviljoen

Nieuw dit jaar is het Recreatiepaviljoen. Zoals de naam al doet vermoeden zijn bedrijven uit deze tak van watersport vertegenwoordigd. Te denken valt aan charterbedrijven, VVV’s, jachthavens en recreatie aan het water. Je vindt hier ook houseboots en de unieke TiNY Houseboot. Aansluitend aan dit plein is ook het Funpaviljoen met een groot waterbassin waar kennis kan worden gemaakt met funsporten als kiten en suppen.
Voor 14,50 euro (t/m 12 jaar gratis) kun je van vrijdag tot en met woensdag terecht. Boek je online je entreekaart dan kost deze 12,50 euro.

Openingstijden:

Vrijdag 13:00 – 22:00 uur
Zaterdag 10:00 – 18:00 uur
Zondag 10:00 – 18:00 uur
Maandag 13:00 – 22:00 uur
Dinsdag 10:00 – 18:00 uur
Woensdag 10:00 – 17:00 uu

Boot Holland: 9 tot en met 14 februari in WTC expo Leeuwarden. Meer info klik hier.

Geschreven door: Redactie

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Volg ons via Facebook