Wonen

Een gezinshuis, een seniorenwoning, een tiny-house of een verzorgingstehuis. Waar woon jij het fijnst? En wat zijn je wensen als je ouder wordt? Wat is er mogelijk als je niet langer zelfstandig kunt blijven wonen? Misschien is een woongroep voor ouderen wel interessant? Wonen is belangrijk, een huis -in welke vorm dan ook- moet een thuis zijn.

Tot welke leeftijd kan je een hypotheek krijgen?

Het leven na je vijftigste brengt nieuwe kansen en uitdagingen met zich mee, en een daarvan kan de behoefte zijn aan een nieuwe woning. Misschien wil je verhuizen naar een kleiner huis, dichter bij familie wonen, of je droomhuis kopen voor je pensioen. Ongeacht de reden, een veelvoorkomende vraag onder vijftigplussers is: “Tot welke leeftijd kan je eigenlijk een hypotheek krijgen?”

Tot welke leeftijd kan je een hypotheek krijgen? Lees verder »

Energie en geld besparen in de zomer

Tijdens zomerhitte verlangen we allemaal naar verfrissende briesjes en aangename temperaturen. Maar een airco aanzetten of een ventilator leidt tot een flinke stijging van ons energieverbruik en uiteindelijk tot een hoge energierekening. Daar zitten we niet op te wachten. Gelukkig zijn er heel veel eenvoudige en effectieve manieren om energie te besparen tijdens de zomermaanden. Hier kan je tien waardevolle tips vinden.

Energie en geld besparen in de zomer Lees verder »

Full 2
Culinaire routes
De leukste restaurants, de meest verfijnde smaken, de eerlijkste gerechten.
Full 2
Full 2
Fiets, wandel- en vaarroutes
Kom lekker in beweging en loop of fiets een mooie route!
Full 2
Full 2
Er op uit
Nederland is veelzijdiger dan je denkt. Laat het dagelijkse leven even achter je en geniet!
Full 2
Full 2
Schrijf mee
Vertel jij graag mooie verhalen? Schrijf dan mee met de redactie van 50+
Full 2
previous arrow
next arrow
Scroll naar boven
Scroll naar top