Beleef de waddeneilanden op een andere manier

Gaat u de komende maanden een bezoek brengen aan de Waddeneilanden? Denk dan eens aan de prachtige eiland reisgidsen. Zo ontdekt u de waddeneilanden op een heel andere manier.

lees- en reisgidsen, waarin u kennis maakt met Ameland, Schiermonnikoog, Vlieland & Terschelling in feiten, foto’s en verhalen. Meer dan alleen praktische informatie.

“Een reis in feiten en verhalen. Geen buitenland. Maar ook geen binnenland meer. Andere vormen van leven. Van duinroos tot wadslak. Andere mensen ook. Geboetseerd door de elementen varen zij hun eigen koers, met eigen regels en ongeschreven wetten. Onverzettelijk verankerd aan een zee die altijd neemt: schepen en mensenlevens, kostbaar duinland. Maar diezelfde zee geeft ook vaak gul. Rijkdommen voor jutters en badgasten. Aangespoelde schatten. Het onstuimig verleden is voelbaar van strand tot Wad. Vele verhalen dolen nog rond. Reizigers snuiven ze graag op. Verhalen vormen hun kompas voor een culturele ontdekkingstocht over een uniek waddeneiland. Het is maar even met de boot. Direct achter het Wad ontvouwt zich al die andere wereld. Dichtbij huis, maar ver genoeg.”

Aktie:

We hebben besloten gedurende de september maand er van elk 1 weg te geven. Er zijn reisgidsen van Vlieland, Terschelling, Schiermonnikoog & Ameland. Deze gidsen brengen u op de meest mooie plekjes van de eilanden.

Kans maken op 1 van deze 4 prachtige reisgidsen? Like dan onze pagina op FACEBOOK en deel dit bericht! Geef ook aan naar welke reisgids uw voorkeur uit gaat.

Wilt u niet wachten of u 1 van de 4 boeken wint? Dan kan bestellen via Noordboek. U typt bij zoeken op de website de naam van het eiland in.

Deel dit artikel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Full 2
Culinaire routes
De leukste restaurants, de meest verfijnde smaken, de eerlijkste gerechten.
Full 2
Full 2
Fiets, wandel- en vaarroutes
Kom lekker in beweging en loop of fiets een mooie route!
Full 2
Full 2
Er op uit
Nederland is veelzijdiger dan je denkt. Laat het dagelijkse leven even achter je en geniet!
Full 2
Full 2
Schrijf mee
Vertel jij graag mooie verhalen? Schrijf dan mee met de redactie van 50+
Full 2
previous arrow
next arrow
Scroll naar boven
Scroll naar top