Captain Cruise

“EXPLORE THE WORLD ON THE OCEAN’ is het slogan van Captain Cruise! Wij bieden cruises over de hele wereld aan, met verschillende rederijen. We zijn dagelijks bezig om nieuwe rederijen toe te voegen aan ons assortiment, om zo een breed mogelijk aanbod aan te kunnen bieden voor onze klanten. Wij vertalen de wensen van onze klanten naar een droomvakantie! Een cruisevakantie is maatwerk, u kunt uw vluchten, hotelovernachtingen en zelfs uw autohuur boeken bij Captain Cruise. Met onze jarenlange ervaringen kunnen wij onze klanten een passend advies geven. Ons team wordt ook regelmatig bijgeschoold en gaan op studiereis om zo op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in de cruisewereld.

Belangrijk is de laagste prijs garantie voor onze klanten, als klanten een lager tarief bij een andere aanbieder zien, zullen wij altijd nakijken of wij dit tarief ook aan kunnen bieden of misschien wel lager! Het aller belangrijkste is de service die wij verlenen aan de klanten. Wij sturen bijvoorbeeld de reisdocumenten per post op en niet per email! Dit wordt door onze klanten enorm gewaardeerd, dit zien we terug in de klantenwaarderingscijfer van een 9.6.

Captain Cruise is ook bezig met innoveren, zoals het vernieuwen van onze website, op afspraak bij ons reisbureau in Naaldwijk of we kunnen ook op afspraak bij u thuis komen!

Zoekt u een cruise en u vindt persoonlijke service en aandacht belangrijk, boek dan uw cruise bij Captain Cruise!

Artikelen Captain Cruise

Gegevens Captain Cruise

Full 2
Culinaire routes
De leukste restaurants, de meest verfijnde smaken, de eerlijkste gerechten.
Full 2
Full 2
Fiets, wandel- en vaarroutes
Kom lekker in beweging en loop of fiets een mooie route!
Full 2
Full 2
Er op uit
Nederland is veelzijdiger dan je denkt. Laat het dagelijkse leven even achter je en geniet!
Full 2
Full 2
Schrijf mee
Vertel jij graag mooie verhalen? Schrijf dan mee met de redactie van 50+
Full 2
previous arrow
next arrow
Scroll naar top